• Головна
  • Новини
  • У Вараші жителі Вараської громади утворили "Ланцюг єднання"

У Вараші жителі Вараської громади утворили "Ланцюг єднання"

Сьогодні у Вараші утворено символічний "Ланцюг єднання" та відбулася урочиста хода з нагоди Дня Соборності України.

Жителі Вараської громади, депутати Вараської міської ради, працівники підрозділів виконавчої влади, комунальних підприємств, Рівненської АЕС, представники громадських організацій, учасники бойових дій, військовослужбовці, рятувальники поєднали центр міста із пристанційною площею. Згодом, від станції рушила колона до будівлі виконавчого комітету Вараської міської ради, де відбулося спільне виконання гімну України.

"Я пам'ятаю 90-й рік, коли ще школярем брав участь у "живому ланцюгу". Це була безпрецедентна подія, у якій взяли участь понад три мільйони українців, що унікально в світовому масштабі. Потім у 1999 році президент України підписав указ про запровадження цього дня свята, яке свого часу було відмінено Януковичем і згодом повернуто Порошенком. Ми сьогодні продемонcтрували, що нам необхідно об'єднуватися, у єдності наша сила, єдність розвиває нашу державу. Вітаю зі святом!", – промовив міський голова Олександр Мензул.

5326

Олександр Мензул (другий праворуч)

Читайте також:

День Соборності України у Вараській громаді – флешмоб "Ланцюг єднання"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!