• Головна
  • Новини
  • Члени виконавчого комітету затвердили інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення

Члени виконавчого комітету затвердили інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення

Відбулося перше цьогоріч засідання виконавчого комітету Вараської міської ради.

Члени комітету розглянули 24 питання, левова частина яких стосувалася внесення змін у склади робочих комісій у зв’язку із кадровими змінами у структурі виконавчих органів.

Додатково до порядку денного було вирішено додати питання щодо закупівлі спеціалізованого медичного обладнання та матеріалів КНП "Вараська багатопрофільна лікарня" й утворення комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.

5551

Члени комітету затвердили інструкцію з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення та уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

"До цього часу не було єдиного порядку, алгоритму дій посадових осіб місцевого самоврядування при складанні й розгляді матеріалів про адміністративні правопорушення. Також під час засідання виконкому затверджено форми документів, протоколів, постанов про адміністративні правопорушення, які будуть використовуватися при складанні матеріалів про адміністративні правопорушення, для їхньої уніфікації та однакового застосування", – прокоментував начальник Управління правового забезпечення виконавчого комітету Олександр Долюк.

Також 25 січня членами комітету ухвалено рішення щодо створення позаштатної постійно діючої військово-лікарської комісії Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, внесено зміни до рішення виконавчого комітету щодо створення робочої групи з координації дій органів виконавчої влади щодо забезпечення податкових та інших надходжень, зміни у рішення виконавчого комітету щодо створення робочої групи з питань залучення інвестицій в економіку Вараської міської територіальної громади, розглянуто питання, які стосуються питань у сфері опіки та піклування.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!