• Головна
  • Новини
  • Цифровізація Вараської громади: якими сервісами вже можна скористатися?

Цифровізація Вараської громади: якими сервісами вже можна скористатися?

Вараська громада дотримується державного курсу щодо цифровізації та доступності послуг для жителів.

У нашій громаді вже діє низка сервісів, за допомогою яких кожен житель, котрий має доступ до мережі Інтернет, може без суттєвих витрат часу і зусиль отримати відповідь щодо необхідної інформації чи певної дії.

Насамперед, Ви можете записатися на прийом до спеціалістів ЦНАПу за допомогою онлайн-сервісу. Він дозволяє обрати необхідну послугу, зручні дату та час і записатися до електронної черги.

 Запис на прийом до ЦНАП

На прийом до лікарів Вараського центру первинної медичної допомоги можна за допомогою мережі Інтернет і функції "онлайн-запису".

200325500623 339759

Для зручності громадян із січня цього року запроваджено мобільний номер телефону для звернень жителів Вараської громади. Номер телефону 067-579-57-60.

Запис на прийом до спеціалістів Вараської багатопрофільної лікарні відбувається за допомогою "онлайн запису".

Для тих, кому до вподоби записатися на прийом до лікаря за допомогою засобів зв'язку, у Вараській багатопрофільній лікарні діє оновлений кол- центр, так звана "реєстратура на дивані". Безкоштовний телефон кол-центру: 067-363-78-68 та 067-435-99-49.

У Вараській громаді працює муніципальний чат-бот СВОЇ, який покращує взаємодію громадян із виконавчою владою, Вараською міською радою.

i7lqed 0x0 7

Чат-ботом СВОЇ можна скористатися у Viber та Telegram. Він містить три зручних блоки: "Послуги", "Я+Влада" і "Моя громада".

У блоці "Послуги" громадяни можуть знайти як замовити послугу онлайн. Cеред доступних сервісів – витяг про земельну ділянку, довідка про відсутність судимості, довідка з реєстру нерухомості, послуга єМалятко, відкриття ФОП, отримання ліцензій та дозволів тощо.

Блок "Я+Влада" дозволяє написати звернення до ЦНАП, оцінити роботу чиновників чи комунальних установ, підтримати проєкт громадського бюджету чи підписати петицію до місцевої влади.

Також певні державні послуги можна отримати через Гід державних послуг, який розроблений Міністерством цифрової трансформації України.

 
 Гід державних послуг

У Вараській громаді продовжується робота з діджиталізації та покращення якості надання послуг жителям громади та їх доступності для кожного.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!