У Вараській громаді вшанували пам'ять воїнів-афганців

Із нагоди 33-ї річниці виведення радянських військ із республіки Афганістан 15 лютого у місті Вараш вшанували подвиг учасників бойових дій на території інших держав.

Захід розпочався традиційною ходою від майдану Незалежності до пам’ятного знаку "Афган". Учасники афганської війни, члени їхніх родин, військовослужбовці в/ч 3045 Національної гвардії України, рятувальники, секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев’янчук, заступник міського голови Дмитро Стецюк, представники духовенства і громадськість міста поклали квіти до меморіалу. Затим відбулася спільна молитва, хвилина мовчання і військовий салют за загиблими воїнами.

Секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев’янчук звернувся зі словами вдячності до усіх, хто захищав і захищає цілісність нашої держави у нинішній непростий час.

"Дякую вам за те, що ви і надалі продовжуєте боронити нашу країну. Дякую вам за те, що зробили і робите для нашої держави. Слава Україні! Героям слава!" – сказав Геннадій Дерев’янчук.

Опісля учасників заходу були запрошені на урочистий концерт із нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав "І пам’ять серця і вічний смуток…", що відбувся у Палаці культури імені Лесі Українки ВП РАЕС.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!