• Головна
  • Новини
  • Мітинг на підтримку жителів міста-супутника Енергодар і працівників ЗАЕС

Мітинг на підтримку жителів міста-супутника Енергодар і працівників ЗАЕС

У Вараші відбувся мітинг на підтримку атомників Запорізької АЕС і жителів міста-супутника Енергодар.

Представники міської влади, депутатський корпус Вараської міської ради, працівники Рівненської АЕС та сотні жителів Вараша прийшли підтримати енергодарців та вимагали звільнення із полону викраденого фашистськими окупантами заступника міського голови міста Енергодар Івана Самойдюка.

275905068

Олександр Мензул

"Енергодар – це Україна. В Енергодарі живуть українці. В Енергодарі українська влада. Є чітка позиція громади міста-супутника. Сьогодні ми у всіх містах України, де розміщені АЕС, вийшли підтримати наших колег, наших друзів, братів-сестер із Енергодара. Ми за вас! Слава Україні!" – сказав міський голова Олександр Мензул.

"Ми сьогодні зібралися у центрі Вараша, щоб підтримати словом, підтримати духом наших колег, друзів із Енергодара. Уже два тижні ви працюєте у надскладних умовах, професійно виконуєте свої обов'язки. Ми віримо у вас, ми віримо у нашу перемогу, ми підтримуємо вас. Я упевнений, незабаром ми разом відсвяткуємо нашу перемогу", – зауважив генеральний директор РАЕС Павло Павлишин.

275912501

Павло Павлишин

Депутат Вараської міської ради Віра Литвин упевнена, що Україна непереможна, ми не раз уже вставали з колін, але піднімалися, і на цей раз піднімемось. "Енергодарці, ми з вами, пишаємось та молимось за вас. Україна з вами!", – виголосила Литвин.

276079325

Віра Литвин

У своїй промові депутат Вараської міської ради Сергій Макарук подякував усім захисникам, які стоять на передовій, які обороняють Україну. "Бажаю нам перемоги та терпіння. Бог чує наші молитви і допомагає боротися з ворогом", – переконаний Макарук.

275984743

Олена Корень

"Сьогодні висловлюємо щиру підтримку тим, хто сьогодні найбільше потерпає від окупантів. У єдності наша сила, що тільки разом ми переможемо. Ця весна буде переможною. Ми усі разом із енергодарцями. Дякуємо, що вони були, є і завжди будуть Україною", – наголосила депутат Рівненської обласної ради Олена Корень.

Cвітлини Управління інформації та зв'язків із громадськістю РАЕС

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!