• Головна
  • Новини
  • У Вараші діти бігли благодійну дистанцію та розмальовували паркан

У Вараші діти бігли благодійну дистанцію та розмальовували паркан

День захисту дітей у Вараській громаді розпочався із заходів Управління освіти, організованих спільно із РАЕС та виконавчими органами місцевої влади.

Більше 300 випускників закладів освіти громади, педагогів, працівників управління освіти, Дитячо-юнацької спортивної школи взяли участь у благодійному забігу "Чернігів – Скеля". У такий спосіб жителі громади засвідчити підтримку мешканцям Чернігова, котрий постраждав від бойових дій. Для відновлення міста буде передано зібрані 23 200 грн.

У вітальному слові до учасників забігу заступник міського голови Дмитро Стецюк побажав випускникам здоров'я, мирного неба та продовжити навчання за спеціальністю, котра принесе користь у відновленні та розбудові України.

9975

Затим випускники громади взяли участь у патріотично-мистецькій акції "Наш колір мрії синьо-жовтий". Розмальовування паркану мало на меті об’єднати дітей, прикрасити місто і передати патріотичний дух усім мешканцям Вараша.

Удень у Центрі дозвілля працівники Департаменту культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Вараської міської ради організували для дітлахів майстер-клас із виготовлення іграшки-антистресу.

0107

"Естафету" заходів прийняла Рівненська АЕС із тематичною концертною програмою, флешмобом, інтерактивниною розвагою й виставою Рівненського обласного академічно-драматичного театру "Чарівні пиріжки від Червоної шапочки".

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!