У "Вараштепловодоканал" новий директор

Відсьогодні КП "Вараштепловодоканал" очолює Роман Саушкін. Із початку року обов'язки директора комунального підприємства виконував головний інженер Олексій Гаврилов.

"Іще від початку лютого мені довелося суміщати дві посади, виконувати подвійний, а з початком повномасштабного вторгнення агресора в рази більший об'єм роботи. Майже півроку у режимі нон-стоп. За цей час підприємство утримало позитивні тенденції діяльності, є прибутковим. Хочу висловити вдячність колективу за відповідальну роботу щодо виконання безпосередніх обов'язків, а також допомогу нашим військовим, допомогу в укріпленні оборони Вараської громади. Також хочу подякувати жителям Вараша за вчасну оплату за комунальні послуги – це дозволило нам вивозити сміття, здійснювати аварійні роботи, забезпечувати для вас водопостачання і водовідведення. Відсьогодні я продовжую працювати на підприємстві на посаді головного інженера, попри воєнний стан маємо виконувати намічені раніше завдання. Зокрема, зараз працюємо над важливим ґрунтовним документом – схемою теплопостачання міста", – зауважує Олексій Гаврилов.

Varash attention237

Роман Юрійович Саушкін уже очолював Кузнецовське міське комунальне підприємство із 2013 по 2016 рік. Також працював генеральним директором ППФ "Імбекс", начальником відділу збуту та постачання "Кузнецовський хлібозавод", директором ТОВ "Алатир-Інвест", до 29 червня 2022 року – технічним директором "Бурштин України". Окрім цього працював заступником міського голови м.Вараш – начальником управління економіки, обирався депутатом Вараської міської ради. Навчався у Рівненському інституті управління бізнесу та економічного права.

Відмітимо, що до 30 січня 2022 року КП "Вараштепловодоканал" очолював Юрій Трачук.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!