• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул нагородив працівників та ветеранів будівельної галузі

Олександр Мензул нагородив працівників та ветеранів будівельної галузі

Із нагоди Дня будівельника, який в Україні відзначається у другу неділю серпня, працівники та ветерани будівельної галузі Вараської громади отримали нагороди від міського голови м.Вараш Олександра Мензула.

За вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, високий професіоналізм та з нагоди Дня будівельника нагороджено грамотами та грошовими винагороди 31 будівельника Вараської громади.

"Хочу подякувати вам, що із початком повномасштабної війни ви були разом із нами: допомагали громаді будувати захисні споруди та зміцнювали оборону. Також багато будівельних компаній віддали свою техніку для наших військових. Багато ваших колег пішли на фронт, інші колеги уже працюють над відновленням звільнених територій" – зазначив Олександр Мензул.

 

IMG 1876

 

Серед нагороджених – працівники ТОВ Кузнецовське налагоджувально-монтажне підприємство "Електропівденмонтаж" , КП "Благоустрій", ТОВ "БК ПоліссяБудМонтаж", ГО "Будівельників міста Вараш (Кузнецовськ), ТОВ "ДОЦ УБ РАЕС", ТОВ "Варашрембуд", ТОВ  "Мале підприємство ЗЕТ".

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!