• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул відзначив випускників, які склали мультипредметний тест на максимальний бал

Олександр Мензул відзначив випускників, які склали мультипредметний тест на максимальний бал

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав та нагородив випускників громади, котрі одержали максимальну кількість балів під час складання Національного мультипредметного тесту-2022.

Двадцять три учні загальноосвітніх навчальних закладів Вараської громади одержали грамоти на грошові винагороди.

"Ви здобули найвищі бали на тесті – це свідчення, що ви старанно готувалися, що наші педагоги достатньо доклали зусиль, щоб ви досягли максимальних результатів. Це перший крок у вашому житті, який ви зробили, наступний – вищі навчальні заклади. Після Перемоги у нас в державі буде багато роботи, потрібно все оновлювати, відбудовувати. А відновлювати можуть тільки освічені громадяни", – зазначив міський голова.

0050

До вітань приєднався і заступник міського голови Дмитро Стецюк зауваживши, що попри те, до якого куточку світу випускників заведе доля, щоб обов’язково поверталися до рідної Вараської громади.

Начальник Управління освіти Олена Корень висловила сподівання, що випускники у майбутньому будуть жити під мирним небом, ходити по рідній землі, будуть пишатися своєю країною, а країна буде пишатися ними.

Читайте також:

У Вараській громаді випускники отримали "золоті" та "срібні" медалі

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!