• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді відзначено сумлінних платників податків

У Вараській громаді відзначено сумлінних платників податків

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул нагородив грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради сумлінних платників податків.

Зокрема, сьогодні відзнаку одержали колективи ПП "Фірма "Імбекс", ТзОВ "Альянс-32", ТзОВ "Рута", а також підприємці Галина Герман, Анатолій Крупич, Руслан Медведюк, Сергій Олеш, Ольга Сніжко.

"Усі розвинені країни, на відміну від тоталітарних режимів, тримаються за рахунок середнього і малого бізнесу, живуть за рахунок розвитку бізнесу. Хочу подякувати вам, передусім за те, що із початку повномасштабного вторгнення ви потужно включилися в підтримку громади. Було дуже багато допомоги від будівельних компаній, власників торгових мереж. Дуже дякую і всім платникам податків – так, левова частка бюджету складають відрахування РАЕС, однак і від ваших компаній, від ваших працівників також надходить значна частина коштів громади. Моя мета – зробити так, щоб наповнення бюджету громади складало від бізнесу та РАЕС хоча би у пропорції 50/50. Це свідчитиме про розвиток у громаді", – зауважив у своєму виступі Олександр Мензул.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!