• Головна
  • Новини
  • Кращі знавці Біблії Вараського ліцею №3 отримали нагороди

Кращі знавці Біблії Вараського ліцею №3 отримали нагороди

Сьогодні у Вараському ліцеї №3 відбулося нагородження переможців І етапу обласної учнівської олімпіади "Знавці Біблії", організаторами якої є Громадська спілка "Покликані перемагати" та Рівненський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

27 учнів Вараського ліцею №3 отримали нагороди I, ІІ та ІІІ ступеня. Дипломи та подарунки вручили заступник міського голови Дмитро Стецюк та директор Вараського ліцею №3 Наталія Валюшко.

"Приємно бачити, що багато дітей відвідують уроки християнської етики. Дякую за вашу старанність, за те, що ви досліджуєте Біблію і берете участь в олімпіадах. Дякую Йосипу Степановичу, який викладає цей предмет", – зауважив заступник міського голови.

IMG 0326
У свою чергу директор Вараського ліцею №3 Наталія Валюшко сподівається, що ті теоретичні знання, які учні показали із основ християнської етики, вони будуть використовувати у своєму повсякденному житті та будуть дійсно взірцем для оточуючих.

Диплом за вагомий особистий внесок у розвиток духовності та утвердження християнських цінностей у закладах загальної середньої освіти Рівненщини отримав також і вчитель християнської етики Йосип Шарко, котрий підготував переможців.

 Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!