• Головна
  • Новини
  • Гідність у наших серцях: у Вараській громаді вшанували учасників Революції Гідності

Гідність у наших серцях: у Вараській громаді вшанували учасників Революції Гідності

У понеділок, 21 листопада, у Вараській громаді відзначили День Гідності та Свободи. Ця дата нагадує нам усім про боротьбу, що триває досі.

Відбулося покладання квітів до меморіалу Героїв Небесної Сотні із його освяченням, під час якого були присутні заступники міського голови Дмитро Стецюк, Ігор Воскобойник та Роман Хондока, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Денега, начальник Вараського ТЦК та СП Андрій Скляров, а також активні учасники революційних подій та небайдужі мешканці громади. Усі вони згадували події українських революцій крізь призму сьогодення.

Заступник міського голови Дмитро Стецюк нагадав присутнім про давні прагення українців до демократичних цінностей та постійну боротьбу нашого народу проти деспотизму та тоталітарних ідей.

"Революції 2004, 2013 років – це той початок, коли ми почали відмежовуватися від тих, хто прийшов зі зброєю на нашу землю. І почали говорити, що є окремою нацією, набагато древнішою, славнішою, розвинутішою, культурнішою за тих, хто намагається сьогодні насадити нам поневолення, незрозумілі нам цілі та традиції. Сьогодні ворог не хоче, щоб ми стали на ноги й зростали, хоче знищити нашу самобутність. Сьогодні те, що Україна бореться мужньо на всіх фронтах із ворогом – це історія успіху Небесної сотні. Це свідчення того, що Україна ніколи не підкориться імперії. Сьогодні під час вшановування Героїв Небесної Сотні разом із нами замість військових стоїть молодь, яка приймає традциції і буде нести їх далі", – сказав заступник міського голови Дмитро Стецюк.

4746

Начальник Вараського ТЦК та СП Андрій Скляров подякував кожному присутньому за єдність у цей нелегкий для нашої країни час.

4765

"Ми сьогодні, пліч-о-пліч, разом з громадянами, цивільними будуємо нашу вільну Україну, бо ми є гідні цього, ми є вільні та незалежні", – зауважив Андрій Скляров.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!