• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді вручили нагороди з нагоди Дня місцевого самоврядування

У Вараській громаді вручили нагороди з нагоди Дня місцевого самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування депутати Вараської міської ради та працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Вараської міської ради отримали відзнаки.

Міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав та подякував працівникам органів місцевого самоврядування та депутатському корпусу Вараської міської ради за вклад у розвиток громади.

"Робота в органах місцевого самоврядування непроста – це робота з людьми. Ми усі наймані громадою працівники, працюємо за кошти громади і задля громади. Це велика відповідальність, тому ми повинні робити усе задля того, щоб наші люди жили у комфортних умовах. Бажаю нам усім Перемоги якнайшвидше та найменших втрат для нашої держави", – сказав міський голова у своєму виступі.

6040

За сумлінну працю, зразкове виконання посадових обов’язків та з нагоди Дня місцевого самоврядування очільник громади нагородив грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради: начальника відділу оборонно-мобілізаційної роботи Сергія Антоніча, начальника відділу молодіжних ініціатив департаменту культури, туризму, молоді та спорту Анастасію Антонюк, завідувача сектору "Реєстрація" відділу "ЦНАП" департаменту соціального захисту та гідності Людмилу Антонюк, заступника начальника відділу, головного бухгалтера відділу фінансових операцій департаменту соціального захисту та гідності Марію Водько, головного спеціаліста відділу правової експертизи нормативно-правових актів управління правового забезпечення Наталію Гоштук, головного спеціаліста з контролю загального відділу управління документообігу та організаційної роботи Богдана Кміна, начальника відділу підприємницької діяльності та агросектору економіки управління економіки та розвитку громади Оксану Ковальчук, діловода управління освіти Тетяну Красулю, головного спеціаліста відділу культури та туризму департаменту культури, туризму, молоді та спорту Яну Миронюк, завідувача сектору виплат соціальних допомог та компенсацій відділу пільг та компенсацій департаменту соціального захисту та гідності Галину Ошурко, головного спеціаліста організаційного відділу управління документообігу та організаційної роботи Лілію Павлусь, начальника відділу претензійно-позовної роботи управління правового забезпечення Ольгу Процун, начальника відділу пільг та компенсацій департаменту соціального захисту та гідності Любов Рогозюк, головного спеціаліста, фахівця з публічних закупівель відділу публічних закупівель управління правового забезпечення Анну Соколенко, головного спеціаліста відділу культури та туризму департаменту культури, туризму, молоді та спорту Світлану Хазову, спеціаліста І категорії управління освіти Галину Хондоку, головного спеціаліста відділу економіки, промисловості та транспорту управління економіки та розвитку громади Інну Черевач, адміністратора сектору "Адміністратор" відділу "ЦНАП" департаменту соціального захисту та гідності Наталію Чугай, завідувача сектору "Адміністратор" відділу "ЦНАП" департаменту соціального захисту та гідності Людмилу Шолом, головного спеціаліста відділу ведення Державного реєстру виборців Наталію Яруту.

6033

Грамоти виконавчого комітету Вараської міської ради, за сумлінну працю на благо Вараської міської територіальної громади та з нагоди Дня місцевого самоврядування отримали наступні депутати: Ксенія Будь, Тетяна Гуліта, Дмитро Добровольський, Іванна Журба, Наталія Камінська, Юрій Кравець, Любов Сусь.

У свою чергу депутат Рівненської обласної ради Олена Корень привітала та нагородила присутніх, від імені депутатського корпусу Рівненської обласної ради з нагоди Дня місцевого самоврядування Ксенію Будь, Тетяну Латишенко, Віру Литвин, Сергія Макарука, Інну Новак, Іванну Ружицьку, Любов Сусь.

"Бажаю кожному з вас наснаги, терпіння  та здобути таку очікувану перемогу, а усе решта зможемо перебороти, пережити", – зазначила Олена Корень.

6073

Окрім цього очільник громади відмітив і волонтерів Вараської громади з нагоди Міжнародного дня волонтера, котрий відзначали днями.

За словами міського голови Олександра Мензула, Вараська громада зайняла дуже потужне місце у волонтерській діяльності України, адже потік гуманітарної допомоги від Вараської громади на Схід країни для Захисників неймовірно великий.

За активну громадську позицію, високі моральні цінності, патріотизм, невтомну безкорисливу працю, доброчинство, яскравий приклад волонтерства та з нагоди Міжнародного дня волонтера нагородили грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради колективи дошкільного навчального закладу (ясел-садка) № 6, Старорафалівського закладу дошкільної освіти, Вараського ліцею № 3 та Більськовільського ліцею.

Також грамоти отримали жителі Вараської громади Марія Дейнека, Олександр Журба, Анжела Мотько, Роман Наумчук.

Грамотами та грошовими винагородами відзначили Владислава Березного, Миколу Загребельного, Олександру Мазур, Валерія Сніжка, Анатолія Сокола.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!