У Вараській громаді нагородили енергетиків

Сьогодні Україна відзначає професійне свято воїнів світла — День енергетика. Це люди, які щодня борються з темрявою в кожній оселі та на кожній вулиці.

З нагоди професійного свята Дня енергетика, міський голова м. Вараш Олександр Мензул привітав працівників енергетичної галузі Вараської громади.

"Щиро дякую вам активну участь у допомозі місту з перших днів війни, ви справжні воїни енергетичного фронту!" — сказав у вітальному слові Олександр Мензул.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток енергетичної галузі та з нагоди Дня енергетика, грамотою виконавчого комітету Вараської міської ради нагородили колектив товариства з обмеженою відповідальністю Кузнецовське налагоджувально-монтажне підприємство "Електропівденмонтаж", а також грамоти та грошові винагороди отримали працівники підприємства "Електропівденмонтаж": Юрій Босюк, Вадим Жихарєв, Олександр Красько, Андрій Петрук, Олександр Решетицький та Олексій Шершень.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!