• Головна
  • Новини
  • На позачерговій сесії ухвалено зміни до програми мобілізаційної підготовки та оборонної роботи Вараської громади

На позачерговій сесії ухвалено зміни до програми мобілізаційної підготовки та оборонної роботи Вараської громади

Виклики цього непростого для всієї України року вимагають навіть в його останні дні ухвалення рішень. Саме тому сьогодні 27 депутатів Вараської міської ради зібралися на 29 позачергову сесію.

Участь у засіданні взяла начальник Вараської районної військової адміністрації Людмила Мариніна.

У порядку денному одне питання – "Про внесення змін до Програми мобілізаційної підготовки, мобілізації та оборонної роботи у Вараській міській територіальній громаді на 2022-2025 роки".

7317

"Ми повинні акцентувати виділення коштів для посилення оборони нашої громади. Є відповідні доручення Рівненської обласної військової адміністрації, тому оперативно розроблено ряд змін до програми, які й пропоную вам підтримати", – звернувся до депутатів міський голова Олександр Мензул.

У своєму виступі Людмила Мариніна наголосила, що прийняття змін до програми спростить процедури фінансування всіх заходів, необхідних для територіальної оборони Вараської громади. Також начальник подякувала депутатам Вараської міської ради за підтримку і допомогу Вараської районної військової адміністрації, за виділення коштів із бюджету громади для співфінансування програми територіальної оборони Вараського району.

7314

Після обговорення зміни до згаданої програми були підтримані депутатами.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!