• Головна
  • Новини
  • Вараські старшокласники отримали перший військовий документ

Вараські старшокласники отримали перший військовий документ

У Вараському ліцеї №5 відбувся військово-патріотичний захід.

Під час заходу заступник міського голови Дмитро Стецюк та начальник відділення призову Вараського РТЦКтаСП  Ярослав Кузло вручили юнакам із вараських ліцеїв №4, №5, та №6 їх перший військовий документ − посвідчення про приписку до призовної дільниці.

Дмитро Стецюк подякував старшокласникам, що долучаються до розбудови країни.

"Із перших днів війни учні старших класів долучилися до створення фортифікаційних, захисних споруд нашого міста, а також волонтерили. Саме ви – майбутнє нашої нації. Дуже приємно, що багато старшокласників долучаються до патріотичних гуртків і здобувають призові місця на Всеукраїнських змаганнях та інших конкурсах. Ви  – гордість нашого міста та країни. Успіхів вам у реалізації", − сказав у своїй промові заступник міського голови.

Затим, представники Рій "Стріла" під керівництвом Віктора Міцюка продемонстрували присутнім показовий виступ з тактичної підготовки.

На завершення патріотичного заходу учні переглянули відео про освіту у вищих військових навчальних закладах, зокрема, як стати спеціалістом та долучитися до лав Збройних Сил України.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!