• Головна
  • Новини
  • У підліткових клубах Вараського міського центру соціальних служб діє програма літнього дозвілля

У підліткових клубах Вараського міського центру соціальних служб діє програма літнього дозвілля

Приклубний табір мають змогу відвідувати вихованці, котрі упродовж року брали участь у роботі гуртків клубів і були активними у навчальному процесі. У цьому році перша зміна табору триватиме до 23 червня.

Насамперед, програма літнього дозвілля розрахована на 100 дітей, по 50 дітей на зміну. Одна зміна у таборі триває 15 днів.

24 1646

Керівники гуртків підліткових клубів спланували щоденну роботу з дітьми у фізкультурно-оздоровчому, спортивному, туристичному та творчому напрямках, щодо інструктажів із безпеки життєдіяльності та правил поведінки, а також святкові, розважальні, пізнавальні програми, настільні ігри та ігри за інтересами дітей, походи до міських бібліотек, екскурсії містом, до пожежної частини та ін.

Зокрема, учора вихованці відправились на пікнік на березі річки Стир, де взяли участь у майстер-класі з напинання намету та розпалювання багаття, повторили правила надання домедичної допомоги при сонячному ударі, а також весело провели час.

24 1756

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!