• Головна
  • Новини
  • У Вараші держслужбовці приймали вітання з нагоди професійного свята

У Вараші держслужбовці приймали вітання з нагоди професійного свята

З нагоди Дня державної служби, який в Україні відзначають 23 червня, міський голова м.Вараш Олександр Мензул привітав вараських держслужбовців.

"Ваша робота нелегка, вимагає високого професіоналізму, моральності й патріотизму. Дякую вам за витримку і вміння працювати у непростих соціально-економічних умовах. Миру і злагоди в нашій державі, міцного здоров’я Вам та Вашим рідним, добра та благополуччя",− звернувся до присутніх Олександр Мензул.

2665

За сумлінну і віддану працю, відповідальне ставлення до посадових обов’язків та з нагоди Дня державної служби грамотами очільник громади нагородив працівників Вараського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Вараському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України Інну Волошину, Ольгу Комаринську та працівників управління державної казначейської служби України у м.Вараш Рівненської області Аллу Король, Юлію Леус, Інну Малюк, Марину Остапчук, Ларису Ошурко.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!