• Головна
  • Новини
  • Виконавчий комітет затвердив План реагування на надзвичайні ситуації на території Вараської МТГ

Виконавчий комітет затвердив План реагування на надзвичайні ситуації на території Вараської МТГ

Відбулося засідання виконавчого комітету Вараської міської ради. У понеділок, 26 червня, до порядку денного було включено 21 питання.

Насамперед, члени виконавчого комітету затвердили План реагування на надзвичайні ситуації на території Вараської МТГ. Документ регламентує організацію заходів для захисту території та населення при різних видах надзвичайних ситуацій. Це узгодження плану дій між органами управління, а також силами та засобами Вараської громади. Окрім цього ухвалено й план основних заходів цивільного захисту Вараської МТГ на 2023 рік.

Також на засідані затверджено фінансовий план комунального підприємства "Благоустрій" на 2024 рік та перспективний план роботи виконавчого комітету Вараської міської ради на ІІІ квартал 2023 року.

Розглянуто й питання щодо земельного спору між громадянами Шкарлат Г.О. та Марчуком Д.П. За словами начальника Відділу земельних ресурсів Олени Власової під час виїздного засідання відповідної комісії на місці спору встановлено точні межі земельних ділянок громадян. Рішенням виконавчого комітету громадянам надано рекомендації щодо використання їх земельних ділянок.

3100

Іще одне питання порядку денного стосувалося внесення змін до рішення виконавчого комітету Вараської міської ради. Мова про лист ВП "Рівненської АЕС" ДП "НАЕК "Енергоатом" стосовно зміни структури тарифу на теплопостачання та вироблення теплої енергії. Відповідно до листа втрати теплових мереж було перенесено із тарифу на виробництво до тарифу з транспортування теплової енергії. Таким чином, змінюється лише структура тарифу, розмір залишається без змін.

Під час засідання члени виконавчого комітету внесли зміни до персонального складу комісії з питань захисту прав дитини, погодили намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності на аукціоні, передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності Вараському центру соціальних служб та послуг.

Підтримали і питання про зміну статусу квартири, про розірвання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Вараської МТГ, про утворення Координаційної ради з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми та забезпечення ґендерної рівності та внесення змін до складу міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, інших соціальних виплат, дотримання норм законодавства у частині мінімальної заробітної плати, легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!