• Головна
  • Новини
  • Визначено інвестора-забудовника для завершення будівництва житлового будинку у Вараші

Визначено інвестора-забудовника для завершення будівництва житлового будинку у Вараші

5 липня у Вараші відбулося засідання комісії з проведення конкурсу з визначення інвестора-забудовника для завершення будівництва об’єкту "Багатоповерховий житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями в мікрорайоні Будівельників 56А у м.Вараш".

Єдиним учасником став Обслуговуючий кооператив "Житлово-будівельний кооператив "Четверта Перлина". Після завершення необхідних процедурних питань щодо розгляду поданих учасником документів, члени комісії визнали переможцем ОК "ЖБК "Четверта Перлина" – 17 голосів "за", 3 – "утрималися".

"До нас цей довгобуд у Вараші пробували завершити п'ять чи шість забудовників. Але саме ми добудуємо. Це буде четвертий об'єкт у Вараші, який ми збудуємо – у двох наших багатоквартирних будинках уже живуть люди, також завершуємо будівництво таунхаусів. Думаю, що це не останній довгобуд, який ми добудуємо у місті. Також маємо амбіційні плани – цікавимося іншими ділянками у місті, щоб будувати житло для жителів Вараської громади та тих, хто змушений був залишити або втратив домівки через повномасштабну війну", – прокоментував голова ОК "ЖБК "Четверта Перлина" Мирослав Колесник.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!