• Головна
  • Новини
  • У Вараській громаді відзначили День медичного працівника

У Вараській громаді відзначили День медичного працівника

Сьогодні у Вараській багатопрофільній лікарні урочисто вітали лікарів та медсестр громади із нагоди Дня медичного працівника.

Виконуючий обов'язки міського голови Павло Павлишин у вітальному слові зауважив на плідній співпраці керівництва медичного закладу та міської влади, відзначив вклад у медичну галузь та плани на майбутнє. Затим відбулося вручення нагород і грамот лікарям та медсестрам.

"Чимало залежить від вас: вашого колективу та керівництва. І якщо є бажання розвивати власний заклад, повірте – у вас все вийде! Я радий всіх бачити тут, на професійному святі. Хочу побажати вам професійного росту. Хочу побажати, щоб у нашій країні швидше закінчилася війна і ми перемогли. І звісно, коли після війни повернуться наші Герої, які будуть потребувати реабілітації, кожен має бути готовим  – тому накопичуємо сили і бережемо наше здоров'я. Вітаю із професійним святом, мирного нам неба, щастя і здоров'я в кожній родині!",  – сказав Павлишин. 

65 4991

Павло Павлишин

До привітань приєдналися директор Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Латишенко та директор Вараського центру первинної медичної допомоги Жанна Мирончук. Після промови вони також відзначили працівників медзакладів грамотами та винагородами.

"Дорогі колеги, від щирого серця хочу привітати вас усіх з цим професійним святом. Медикам сьогодні в Україні нелегко. Всі ми стараємось для того, щоб були задоволені пацієнти, співробітники, щоб було комфортно – все це нелегко дається, але ми всі разом рухаємося і стараємося. Перше, що хочу побажати – це здоров'я. Без нього не буде нічого, зокрема неможливо буде рухатися і змінювати медицину. Окрім того, від душі бажаю вам кохання, сімейного затишку, благополуччя, подальшого розвитку у своїй професії, навчання і росту як медичним працівникам. Маємо згадати і медиків, які сьогодні на фронті – наших колег, яких ми дуже чекаємо, віримо і допомагаємо", – зазначила Латишенко.

"Вітаю усіх з професійним святом. Кожному з вас хочу сердечно подякувати за ваш внесок, професіоналізм, за те, що ви кожен день витрачаєте своє фізичне, психічне здоров'я для пацієнтів, даруєте, як лікарі, їм здоров'я. Хочу побажати вам благополуччя, натхнення, здоров'я, затишку всій вашій родині, найскорішого нам миру!" – виголосила слова Мирончук.

65 5348

До вручення нагород долучилися і директор Департаменту соціального захисту та гідності ВК ВМР Наталія Талах, заступник голови Вараської районної військової адміністрації Олександр Гузич, начальник Вараського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Андрій Скляров та Благочинний Вараського району, настоятель Свято-Покровського храму отець Віталій.

До слова, цьогоріч в Україні уперше професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя – День медичних працівників – відзначається саме 27 липня.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!