• Головна
  • Новини
  • Місцева пожежна команда с.Сопачів Вараської громади одержала спецавтомобіль

Місцева пожежна команда с.Сопачів Вараської громади одержала спецавтомобіль

У селі Сопачів утворюється місцева пожежна команда. Днями Головне управління ДСНС у Рівненській області передало пожежно-рятувальний автомобіль.

Місцеві жителі власними силами, за сприяння керівництва громади, організували ремонт у приміщенні для спецавтомобіля. Нині рятувальники також навчають трьох водіїв роботі з його обладнанням.

"Цей автомобіль дозволить організувати пожежну безпеку для трьох сіл – Сопачів, Діброва, Щоків. Місцеві жителі виявили ініціативу й власними силами зробили приміщення для розміщення автомобіля. Дякуємо, що влада громади, депутати, ДСНС пішли нам на зустріч і допомогли організувати таке пожежне депо", – відмічає староста Сергій Бойко.

"У нашій громаді уже функціонує дві місцевих пожежних команди – у селах Більська Воля та Мульчиці. Як засвідчує практика їх робота дуже ефективною у частині первинного реагування на надзвичайні ситуації. Автомобіль дозволить організувати роботу на території трьох населених пунктів. Незабаром розпочнемо навчання водіїв, котрі працюватимуть на цьому автомобілі. Керівництво Головного управління ДСНС у Рівненській області постійно працює над розширенням мережі таких команд. Зі свого боку керівництво Вараської громади, депутати Вараської міської ради усіляко допомагають пожежно-рятувальним підрозділам. Дуже раді такій плідній співпраці", – зауважує начальник 12 ДПРЧ м.Вараш Юрій Дудік.

Читайте також:

Жителі с.Більська Воля Вараської громади придбали мотопомпу для місцевої пожежної охорони

Пожежна команда с.Мульчиці Вараської громади одержала автомобіль

Відзначили рятувальників Більської Волі

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!

Чат-бот Вараської громади! Telegram, Viber Приєднуйтесь!