• Головна
  • Новини
  • Вараські "джури" прийняли гостей із Тараканівського ліцею

Вараські "джури" прийняли гостей із Тараканівського ліцею

У рамках проекту "Стежками рідного краю", започаткованого управлінням освіти ВК ВМР, минулого тижня у Вараській громаді відбулася туристично-краєзнавча експедиція за участю рою "Стріла" Вараського ліцею №1 та рою "Відважні соколи" Тараканівського ліцею Тараканівської сільської ради Дубенського району.

12 липня відбулася зустріч юних джурівців з гостями із Тараканова на території Вараського ліцею №1. Для вихованців влаштували оглядову екскурсію містом Вараш та екскурсію в Інформаційному центрі ВП РАЕС.

Затим учасники експедиції відправилися на Біле озеро, де влаштували повноцінний туристичний табір з усіма атрибутами та елементами, відповідно до правил таборування, визначених умовами Всеукраїнської військово-патріотичної дитячо-юнацької гри "Сокіл" ("Джура"). У таборі діти брали участь у ранкових руханках, вечірніх та ранкових збірках, а також було організовано осавульську службу (цілодобову охорону табору). Керували табором отаман, обозний та бунчужний.

360179271 3374443346200760 3459259418758882525 n1024

13 липня відбулися вишколи з ходьби на байдарках, спортивного орієнтування, тактичної підготовки, теренова гра "Прикордонник" та творчий конкурс "Вечірня ватра".

Наприкінці, 14 липня було підведено підсумки краєзнавчої експедиції. Джурівці стомлені, але щасливі та задоволені, поверталися додому.

Інформація та світлини Управління освіти ВК ВМР

Читайте також:

У Вараській громаді стартувала дитячо-юнацька патріотична гра "Сокіл" ("Джура")

Старшокласники Вараської громади змагалися у військово-патріотичній грі "Джура"

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!