Триває робота комісії з передачі майна лікарні громаді

17 липня 2020 року відбулося чергове засідання комісії з питань передачі цілісного майнового комплексу державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина №3 Міністерства охорони здоров’я України» з державної у комунальну власність Вараської міської об’єднаної територіальної громади.

Нагадаємо, що 6 липня 2020 року відбулося перше засідання комісії, під час якого обговорили організаційні питання та надали час працівникам державного закладу ДЗ «СМСЧ №3» на проведення інвентаризації майна – до 16 липня 2020 року.

Засідання комісії, яке відбулося 17 липня, розпочалося в приміщенні виконавчого комітету. Після розподілу членів комісії на три групи та закріплення за кожною з них певних відділень лікарні, розпочалася друга частина засідання – вже безпосередньо в приміщеннях ДЗ «СМСЧ №3».

Одразу після початку перевірки наявності та стану майна, у представників всіх трьох груп виникли технічні зауваження щодо правильності проведення інвентаризації медиками, адже не на усіх меблях та обладнанні були наявні інвентарні номери.

На усунення недоліків працівникам ДЗ «СМСЧ №3» було надано три дні. І вже у вівторок, 21 липня, комісія продовжить свою роботу з перевірки наявності майна, що передається у власність громади.