• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул зустрівся із вихованцями підліткових клубів

Олександр Мензул зустрівся із вихованцями підліткових клубів

Канікулярний період не свідчить про завершення можливостей проведення дозвілля цікаво та корисно для вихованців підліткових клубів Вараського міського центру соціальних служб. Учасники першої зміни літнього табору у середу 9 червня 2021 року зустрілися із міським головою Олександром Мензулом.

"Коли ми запитували дітей із ким би вони хотіли зустрітися, поспілкуватися, то серед інших вони назвали міського голову. Їм цікаво побачити зблизька людину, про яку вони чують від дорослих, бачать на фотографіях, по телебаченню, яка керує містом. Запитували Олександра Павловича і про його дитинство, як вчився у школі, про дитячі майданчики, які потребують ремонту, про недобудовану школу, і про муніципальне місце відпочинку на Білому озері для молодіжних і громадських організацій і багато іншого. Дуже дякую Олександру Павловичу, що знайшов час для дітей попри свій щільний робочий графік", - розповідає директор Вараського міського центру соціальних служб Світлана Пашко.

На завершення спілкування діти подарували міському голові власноруч зроблену картину.

Відмітимо, що участь у зустрічі взяли і представники делегації Асоціації органів місцевого самоврядування "Об'єднані територіальні громади Рівненщини", які у середу 9 червня гостювали у Вараській громаді.

Літні табори для вихованців підліткових клубів організовуються центром уже п'ятий рік. Упродовж двох змін (у червні і серпні) для сотні дітей різного віку організовуються різноманітні заходи, майстер класи, зустрічі, екскурсії та ін.