Ремонт дороги до Білого озера розпочнеться у серпні

Дорогу до Білого озера розпочнуть ремонтувати у середині серпня цього року. Про це сьогодні повідомив журналістам голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль після відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини у селі Полиці Вараського району.

"Кожного разу приїжджаючи до Вараського району, я розумію, що будуть ставити питання про ремонт дороги до Білого озера. Сьогодні оглядали автодорогу "Городець-Антонівка", будівництво якої відбувається хорошими темпами. Щодо дороги до Білого озера, то ремонт 17-ти кілометрів плануємо розпочати у середині серпня цього року. Нині триває тендерна процедура, до кінця тижня має завершитися передкваліфікація, потім відбудеться аукціон й орієнтовно через 15 днів після нього відбудеться підписання договору [з переможцем]. Потім одержання дозволу на виконання робіт і одразу підрядник приступає до ремонту. Орієнтовно це між 10-15 серпнем", - зауважив у коментарі журналістам голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль.

Відмітимо, що участь у відкритті амбулаторії у сусідній громаді також взяли заступники міського голови Ігор Воскобойник, Дмитро Стецюк та секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев'янчук.

"Приємно, що сусіди запросили нас на урочистості з нагоди відкриття амбулаторії. Нещодавно ми відкривали амбулаторію у с.Більська Воля. Такі збудовані об'єкти важливі для наших громад. Нам із сусідами треба розвивати дружні стосунки, адже спільно можемо реалізовувати багато проєктів для наших мешканців. Також сьогодні у нас була хороша нагода вчергове поспілкуватися із керівництвом області, обговорити проєкти, які хочемо реалізувати. Зокрема, знову говорили про ремонт дороги, яка має важливе значення для нашої громади. І, як ви вже почули, голова облдержадміністрації сказав, що ремонтні роботи почнуться вже за півтора місяця", - говорить секретар Вараської міської ради Геннадій Дерев'янчук.