• Головна
  • Новини
  • Жителів Вараської громади нагородили з нагоди Дня незалежності України

Жителів Вараської громади нагородили з нагоди Дня незалежності України

У Вараші на майдані Незалежності попри несприятливу погоду відбулися урочистості з нагоди 30-ї річниці Незалежності України.

Участь у святкуванні Дня незалежності взяли міський голова Олександр Мензул, керівництво Вараської громади, голова Вараської РДА Анатолій Рижий, голова Вараської районної ради Ярослав Березюк, генеральний директор ВП "Рівненська АЕС" Павло Павлишин, голови громад району, депутати Рівненської обласної ради Олена Корень та Іван Калюта.

Після зустрічі учасників патріотичного автопробігу, який з'єднав центри територіальних громад усього Вараського району, відбулося нагородження відзнаками, пам'ятними медалями, знаками і відзначення грамотами виконавчого комітету Вараської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації, обласної ради, Міністерства енергетики України освітян, працівників Рівненської АЕС, учасників бойових дій, матерів загиблих воїнів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, жителів Вараської громади.

"Певно, у далекому 1991 році незалежність і суверенітет нашої держави отрималися легко. Мабуть, ніхто не усвідомлював наслідків, тих потреб, які ми маємо виконувати, утверджуючи цю незалежність. А потім сталася революція 2004 року, революція 2013 року, у 2014 році справжня війна на сході України. Зараз у нас утворилося нове покоління громадян, які відчувають що таке патріотизм, що таке стяг України, що таке тризуб України, яке відчуває піднесення, зачувши гімн України. Це нове покоління відповідає за нашу державу. І я впевнений, що за цим поколінням українців майбутнє країни. Слава Україні!", – сказав міський голова Олександр Мензул.

"Від усього колективу Рівненської АЕС, від себе особисто хочу привітати нас із 30-річчям незалежності нашої держави. Сила будь-якої держави, будь-якої громади у єдності. Цього і хочу нам побажати, щоб ми могли розвивати те, що ми робимо кожен на своєму місці. Усім бажаю здоров'я, добра і мирного неба над нашою країною. Слава Україні!", – зауважив генеральний директор ВП "Рівненська АЕС" Павло Павлишин.

Відмітимо, що наприкінці минулого тижня міський голова Олександр Мензул нагородив грамотами працівників освіти та комунальних підприємств Вараської громади.