• Головна
  • Новини
  • У селі Собіщиці Вараської громади біля ліцею влаштували тротуар

У селі Собіщиці Вараської громади біля ліцею влаштували тротуар

У завершальну стадію увійшли роботи із підготовки освітніх закладів Вараської громади до нового навчального року. Зокрема, у селі Собіщиці на території ліцею облаштували тротуар – відтепер школярам буде зручно заходити у приміщення. Із міського бюджету на влаштування бетонної доріжки витрачено 49 968 грн.

"До міського голови Олександра Мензула на початку літа звернулися депутати, коли відбулося виїзне засідання членів комісій і депутати побачили незручність для дітей у Собіщицях. Міський голова доручив нашому підприємству виконати роботи. Встановили бордюри, втрамбували ґрунт, вирівняли поверхню і минулого тижня уже залили бетон", – розповідає директор КП "Благоустрій" Юрій Сергійчук.

За словами старости с.Собіщиці Олександра Гаврилюка для учнів Собіщицького ліцею прагнуть створити найкращі умови для навчання – облаштування тротуару один із перших кроків і перша приємність у новому навчальному році.

Зауважимо, що нещодавно за кошти місцевого бюджету у селах Собіщиці, Сопачів, Стара Рафалівка та Заболоття Вараської громади встановлено майданчики для занять воркаутом.