• Головна
  • Новини
  • Депутати Вараської міської ради підтримали звернення щодо проданої землі на Білому озері

Депутати Вараської міської ради підтримали звернення щодо проданої землі на Білому озері

У Вараші сьогодні після перерви відновилося засідання 14-ї сесії Вараської міської ради. Депутати продовжили розгляд порядку денного, який затвердили 12 листопада.

На початку засідання депутат Володимир Грушевський (фракція "Голос") звернувся до усіх присутніх зі зверненням до органів державної влади щодо ситуації із продажем земельної ділянки рятувальної станції на Білому озері та попросив депутатів підтримати його.

Під час засідання депутати Вараської міської ради проголосували за проєкти рішень Відділу архітектури та містобудування стосовно розробки комплексного плану просторового розвитку, Департаменту культури, туризму, молоді та спорту щодо внесення змін до програм, Департаменту соціального захисту та гідності щодо компенсації проїзду для учнів закладів освіти Вараської громади, а також підтримали утворення семи старостинських округів та низку інших питань.

IMG 2571

Затим міський голова Олександр Мензул запропонував оголосити перерву в роботі сесії до 14:00 – очільник громади мав взяти участь у координаційній нараді за участю керівництва Національної поліції України та області щодо ситуації із необхідністю посилення державного кордону.

IMG 2593

У другій половині дня депутати повернулися до порядку денного, під час якого розглянули іншу частину питань – затвердили зміни до цьогорічного бюджету Вараської громади, а також підтримали низку "земельних" питань.

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!