• Головна
  • Новини
  • Команда "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) – срібний призер чемпіонату Рівненщини з футболу

Команда "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) – срібний призер чемпіонату Рівненщини з футболу

У неділю у Рафалівці вирішилася доля "золотих" медалей Чемпіонату Рівненської області з футболу 2022 року.

На стадіоні "Раф-Брук", арені яку визначив організатор змагань Рівненська обласна асоціація футболу, номінальні господарі "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) приймали "Сокіл" (Садове) із Рівненського району.

Поєдинок вийшов по-справжньому чемпіонським - глядачі побачили три голи, два вилучення, багато цікавих моментів.

Матч розпочали хвилиною мовчання за загиблими в Україні. Перший тайм "атомники" розпочали активно, мали нагоди відкривати рахунок. Однак Назар Гаврилюк не реалізував вихід віч-на-віч із воротарем "Соколу", в іншому моменті поперечина врятувала гостей.

Уже до кінця тайму гра вирівнялася, команди діяли на зустрічних курсах. У роздягальні футболісти пішли за рахунку 0:0.

IMG 5068

Після перерви активність продемонстрували футболісти "Сокола". За десять хвилин їхні старання увінчалися взяттям воріт "атомників" – рахунок у матчі відкрив Богдан Новак.

На 63 хвилині арбітр матчу показав червону картку гравцю "Ізотоп-РАЕС" Олександру Полякову. Видалення Максим Фірсов аргументував рихиком нанесення травми гравцю команди-суперника.

На 72-й хвилині "Сокіл" стараннями Сергія Непомящого подвоїв рахунок. Через п'ять хвилин команди зрівнялися у кількісних складах – друге попередження у "Соколі" отримав Олег Василечко.

На 88-й хвилині Ярослав Похила ("Ізотоп -РАЕС") красивим ударом у падінні відіграв один м'яч. Однак цього вистачило лише для "срібних" медалей чемпіонату.

IMG 5206

Чемпіонат Рівненської області з футболу 2022 р.

"Ізотоп-РАЕС" (Вараш) – "Сокіл" (Садове) - 1:2 (0:0).

Голи: Ярослав Похила (88) – Богдан Новак (55), Сергій Непомящий (72).

Вилучення: Олександр Поляков (63) – Олег Василечко (77, друге попередження).

Нагадаємо, що "атомники" цьогоріч, 12 листопада, вдруге у своїй історії вибороли Кубок Рівненської області з футболу, у фінальному матчі здолавши "Сокіл" (Садове) із рахунком 2:1 у Рівному на стадіоні "Авангард".

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!