• Головна
  • Новини
  • Працівники виконавчих органів Вараської міської ради взяли участь у всеукраїнській акції

Працівники виконавчих органів Вараської міської ради взяли участь у всеукраїнській акції

Щороку жителі Вараської громади беруть участь в акції "За чисте довкілля" та Дні благоустрою громади задля поліпшення стану довкілля, озеленення, забезпечення належного санітарного стану

Сьогодні, 12 квітня, працівники виконавчого комітету, виконавчих органів Вараської міської ради та комунальних підприємств громади спільно прибирали територію у місті Вараш. Координацію заходу здійснювали працівники Відділу екологічного контролю.

7 1024

Зокрема, для упорядкування територій кожному структурному підрозділу була визначена певна ділянка. Учасники акції відповідально і сумлінно поставилися до завдання, подбавши про чистоту та охайність нашого міста.

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля" – це наймастабніше прибирання, що розпочинається кожної весняної пори і має на меті формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Нагадаємо, у Вараші минулоріч також відбулася міжнародна акція Всесвітній день прибирання "World Cleanup Day" із подібними завданнями. 

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін.

Долучайтеся до акаунту в Instagram! Telegram-канал Вараської громади!