• Головна
  • Новини
  • Олександр Мензул та народний депутат Віктор М'ялик оглянули обладнання для Вараської багатопрофільної лікарні

Олександр Мензул та народний депутат Віктор М'ялик оглянули обладнання для Вараської багатопрофільної лікарні

Міський голова Олександр Мензул, народний депутат України Віктор М'ялик сьогодні оглянули обладнання у Вараській багатопрофільній лікарні, що було придбано за кошти субвенції для соціально-економічного розвитку громад.

Олександр Мензул та Віктор М'ялик оглянули чотири сучасні функціональні ліжка виробництва Німеччини, призначені для післяінсультних пацієнтів, акушерсько-гінекологічне крісло для родів та хірургічний стіл. Загалом для придбання цього обладнання витрачено 890 тис. грн із державного бюджету. Також разом із заступником міського голови Дмитром Стецюком та депутатами Вараської міської ради Дмитром Рубцем, Віталієм Лисаком, Дмитром Мохнаром, Артемом Стецюком оцінили ремонтні роботи у хірургічному відділенні.

"Ці ліжка мають електроприводи, пацієнти, які пережили інсульт, зможуть самостійно ними керувати і будуть почувати себе комфортніше. Інше обладнання створюватиме зручні умови для роботи лікарів. Дуже добре, що не лише місцева влада, депутати ради опікуються поліпшенням матеріально-технічного стану нашої лікарні, а долучаються народні депутати, благодійники та меценати. Я переконаний, що лише спільними зусиллями нам це вдасться. Хочу подякувати всім, хто долучається до цієї важливої справи. Ми вже почали якісно змінювати нашу лікарню: придбали кисневу станцію, маємо свою ПЛР-лабораторію. Наприкінці попереднього року ми відкрили відділення гемодіалізу із сучасним обладнанням – нині наші лікарі навчаються його обслуговувати і вже незабаром будемо приймати перших пацієнтів", – сказав Олександр Мензул.

4949

Віктор М'ялик (ліворуч), Анатолій Зосимчук, Олександр Мензул

У свою чергу Віктор М'ялик запевнив, що реагуватиме на запити вараських лікарів і допомагатиме розвивати Вараську багатопрофільну лікарню.

"Сьогодні лікарі на вістрі боротьби з пандемією і ми маємо максимально їх підтримувати. Я і надалі буду сприяти у виділенні коштів для вараської лікарні, як із державного бюджету, так і власних. Сьогодні ми вже обговорили з лікарями їх потреби. Загалом минулого року для Вараської громади було виділено 2,5 млн грн коштів, які спрямовані на придбання комп'ютерів для школярів, заміну вікон, купівлі нового медичного обладання", – відмітив Віктор М'ялик.

Зауважимо, що за сприяння народного депутата Вараська громада одержала 1 млн 18 тис.грн державної субвенції для заміни вікон і дверей у Заболоттівській гімназії, також 300 тис.грн субвенції спрямовано на придбання комп'ютерного класу для ліцею у с.Більська Воля.

Читайте також:

Олександр Мензул: Багато уваги приділяємо розвитку сіл нашої громади

Унікальна подія: у Вараській громаді віднині є відділення гемодіалізу

У Заболоттівській гімназії Вараської громади розпочато заміну вікон

Вараська багатопрофільна лікарня одержала нове медичне обладнання

Працівники медзакладів та комунальних підприємств Вараської громади підлягають обов’язковій вакцинації

У Вараській громаді тестують телемедицину

Благодійники передали Вараській лікарні п’ять телевізорів

Вараська багатопрофільна лікарня одержала цьогоріч майже 15 млн грн на капітальні видатки

У вараську лікарню благодійники привезли апарат неінвазивної підтримки

Для Вараської багатопрофільної лікарні придбано кисневу станцію

 

Підписуйтеся на офіційну сторінку у мережі Facebook – до вашої уваги ексклюзивні відеотрансляції, обговорення матеріалів та подій, анонси заходів та ін. Долучайтеся!