• Головна
  • Новини
  • На засіданні сесії Вараської міської ради Олександр Мензул нагородив підприємців громади

На засіданні сесії Вараської міської ради Олександр Мензул нагородив підприємців громади

Відбулося друге пленарне засідання 11-ої сесії Вараської міської ради.

На початку засідання міський голова Олександр Мензул нагородив грамотою виконавчого комітету міської ради за особистий розвиток підприємництва, активну діяльність у житті громади та з нагоди Дня підприємця Тетяну Дроздову, Олену Костюк, Наталію Маєвську, Ніну Пікусь, Ларису Федорчук.

Левова частина питань порядку денного засідання сесії стосувалася землі – відведення земельних ділянок, дозволів на виготовлення відповідної технічної документації та ін. Окрім цього сьогодні депутати затвердили графік надання консультацій представниками структурних підрозділів виконавчого комітету (відділ архітектури та містобудування, відділ земельних відносин та ін.) міської ради у приміщенні Центру надання адміністративних послуг. Також на необхідність влаштування додаткових заходів безпеки пішоходів на деяких вулицях Вараша звернув увагу депутатського корпусу директор КП "МЕМ" Станіслав Решетицький.

"Під час сьогоднішнього – другого – пленарного засідання ми розглянули майже 200 питань. Це планова робота депутатського корпусу. Хочу подякувати членам "земельної" комісії за пророблену роботу. Майже всі питання вивчені безпосередньо на місцях. Був ряд рішень, у яких ми відмовили громадянам у наданні дозволів, адже у нас іще відсутній Комплексний просторовий план розвитку громади. Це глобальне завдання, яке маємо вирішити у найближчий рік", – зазначив міський голова Олександр Мензул.

Зауважимо, що загалом під час обох пленарних засідань 11-ої сесії Вараської міської ради 8 скликання депутати розглянули рекордну кількість питань порядку денного – 243. Зокрема, рада вчергове звернулася до уряду щодо повернення 30-відсоткової пільги на оплату за електроенергію та утворила Управління правового забезпечення.