• Головна
  • Новини
  • Жителів Вараша нагороджено почесними грамотами та подарунками

Жителів Вараша нагороджено почесними грамотами та подарунками

У рамках святкування Дня міста Вараш відбулося нагородження кращих мешканців міста у різних номінаціях від обласної адміністрації, обласної ради, від імені народного депутата.

Зокрема, за активну громадську діяльність, особистий внесок у соціально-економічний розвиток громади та з нагоди святкування Дня міста Вараш Олена Гуцало, Станіслав Харечко, Тетяна Фокіна та Володимир Бабік нагороджені грамотами та грошовими нагородами від народного депутата України Віктора М’ялика. Від імені депутата нагороди 12 вересня вручив заступник міського голови Дмитро Стецюк.

9821

Дмитро Стецюк (праворуч) вручив грамоту Олені Гуцало 

За сумлінну працю, вагомі трудові здобутки, високий професіоналізм, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня міста Вараш цінним подарунком (годинником від Рівненскої ОДА) нагороджено вараського художника, автора герба Вараша, почесного громадянина міста Сергія Максимчука.

9803

Ігор Тимошенко (праворуч) вручає годинник Сергію Максимчуку

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко від імені голови адміністрації Віталія Коваля вручив почесну грамоту фізичній особі-підприємцю, голові фракції "Пропозиція" у Вараській міській раді Вірі Литвин.

9810

Віра Литвин демонструє почесну грамоту

Окрім цього, грамотами нагороджено інженера з технічної інвентаризації КП "Бюро технічної інвентаризації" Віктора Келлера та настоятеля Свято-Софіївського храму Православної церкви України м.Вараш, військового капелана Йосипа Шарка.

За активну громадську позицію, сумлінну працю, високий професіоналізм, ініціативність, добросовісне виконання обов’язків та з нагоди Дня міста Вараш депутати Рівненської обласної ради Олена Корень (політична партія "Європейська Солідарність") та Ігор Ясенюк (політична партія "За майбутнє") нагородили почесними грамотами та пам’ятними знаками від обласної ради лікаря-педіатра Вараського центру первинної медичної допомоги Тамару Березну та старшого майстра КП "Благоустрій" Оксану Тарасюк. Також від імені Рівненської обласної ради почесною грамотою нагороджено приватного підприємця Наталію Калуш.

Нагадаємо, що упродовж 11-12 вересня Вараш енергійно відзначив 48-й День народження. Із Днем міста жителів привітали закордонні гості, народні депутати, представники міст України. Святкування було розпочато спортивними заходами та фестивалем Energy Art Fest.

"У День міста ми всі об’єднуємося, незважаючи на віросповідання, політичні погляди, вік та соціальний статус. Ми всі разом і надалі дивитимемося на життя з позитивом, будемо розвиватися самі й розвивати наше місто", – сказав у вітальному слові міський голова Вараша Олександр Мензул.