• Головна
  • Новини
  • У Вараші пацієнти можуть записатися на прийом до лікарів за QR-кодом

У Вараші пацієнти можуть записатися на прийом до лікарів за QR-кодом

У Вараському центрі первинної медичної допомоги пацієнти відтепер можуть записатися онлайн до лікарів. Жителі Вараша можуть обрати зручний для себе час прийому спеціаліста.

"У нас на сайті уже працював онлайн-запис. Але можна було записатися лише до свого сімейного лікаря. І сама реалізація запису була незручно організована для пацієнтів. Нині процедура значно спрощена, немає потреби отримувати логін та пароль. Пацієнт підтверджує свою особу шляхом реєстрації під час запису введенням інформації. Якщо потрібного лікаря немає, він у відрядженні чи у відпустці, то маєте змогу записатися по групі взаємозаміни. До того ж, можна записатися у будь-який час доби, тижня, оскільки ви бачите актуальну інформацію щодо вільних записів. Отже, усе що потрібно – це уміти користуватися мережею Інтернет та мати електронну пошту, адже через неї ми підтверджуємо запис. Зараз відпрацюємо роботу системи у Вараші, а потім будемо поширювати і на сільські території", – запевняє заступник директора Вараського ЦПМД Павло Пан.

Головною перевагою онлайн-запису Павло Пан вважає економію часу для пацієнта – не треба чекати звільнення телефонної лінії, не треба стояти у черзі в реєстратурі. Лікар зауважує, що для інформування та зручності пацієнтів на дверях кабінетів розміщено QR-коди, котрі достатньо відсканувати для запису на прийом. Павло Пан відмічає, що система працює у тестовому режимі.

200325500623 339759

Нагадаємо, що у Вараші також працює Центр вакцинації проти COVID-19 – щодня з 9:00-15:00 за адресою Вараська міська публічна бібліотека, м-р Перемоги 23 (колишнє приміщення МРЕО, військкомату). Попередній запис для вакцинації відбувається у сімейного лікаря або за номером телефону (067) 678-76-32.

Читайте також:

У Вараському ЦПМД розповіли чи можна вживати алкоголь до і після вакцинації

Директор Вараського ліцею №3 закликає колег-освітян вакцинуватися

Чому жителям Вараської громади необхідно вакцинуватися

Олександр Мензул та Віталій Коваль перевірили роботу Центру вакцинації у Вараші

6 причин чому варто зробити щеплення від COVID-19

Лікар Вараської багатопрофільної лікарні Тетяна Савонік: "Вакцинація допомагає уникнути серйозних усладнень і постковідного синдрому"

Лікар-інфекціоніст Вараської багатопрофільної лікарні Лариса Сторожук: "Треба себе захистити, тим більше зараз є вибір вакцини"